Badkamers Amsterdam

Onderstaand vindt u een overzicht van onze geplaatste badkamers in Amsterdam.

Overzicht van alle geplaatste badkamers >


Voor de mooiste badkamers in Amsterdam en omstreken rijdt u naar het pittoreske Volendam. Wat is er nou mooier om na het kijken naar een nieuwe badkamer een kopje koffie te gaan halen aan een van de beroemdste dijken van het land. Of het nou gaat om landelijke, tijdloze of moderne badkamers, Bij Tuijp in Volendam treft u het allemaal.

Badkamers in Amsterdam - Vertrouwd adres


Een Badkamer of Toilet renoveren is een flinke klus. Een badkamer of toilet plaatsen in Amsterdam is vaak een extra uitdaging. Hoe zit het met het (verticaal) transport, krijgen we alle onderdelen van de badkamer op de plaats van bestemming? Zijn alle wanden en vloeren recht? Kan de vloer het gewicht wel aan? Wij hebben ruime ervaring in deze Amsterdamse uitdagingen. Kom gerust een langs voor een nieuw Toilet of Badkamer.Badkamers in Amsterdam - Parkeerproblematiek


Helaas zijn bepaalde uitdagingen in Amsterdam van zodanige aard dat wij daar organisatorisch tegen een belemmering aan lopen. Als er in uw straat geen parkeergelegenheid is, of indien van toepassing in uw gebied een tijdelijke verkeersmaatregel voor een aantal weken niet kan worden gereserveerd, houdt het voor ons op. Informeer daarom vooraf of wij mogelijkheden zien om u van dienst te kunnen zijn.