Keukens Amsterdam

Onderstaand vindt u een overzicht van onze geplaatste keukens in Amsterdam.

Overzicht van alle geplaatste keukens >


Voor de mooiste keukens in Amsterdam en omstreken rijdt u naar het pittoreske Volendam. Wat is er nou mooier om na het kijken naar een nieuwe keuken een kopje koffie te gaan halen aan een van de beroemdste dijken van het land. Of het nou gaat om landelijke, tijdloze of hypermoderne keukens, Bij Tuijp in Volendam treft u het allemaal.

Keukens in Amsterdam - Volop ervaring


Een keuken kopen of verkopen is een. Een keuken plaatsen in Amsterdam is vaak een extra uitdaging. Hoe zit het met het (verticaal) transport, krijgen we de keuken op de plaats van bestemming? Zijn alle wanden en vloeren recht? Wij hebben ruime ervaring in deze Amsterdamse uitdagingen. Kom gerust een langs voor een nieuwe keuken.Keukens in Amsterdam - Parkeerproblematiek


Helaas zijn bepaalde uitdagingen in Amsterdam van zodanige aard dat wij daar organisatorisch tegen een belemmering aan lopen. Als er in uw straat geen parkeergelegenheid is, of indien van toepassing in uw gebied een tijdelijke verkeersmaatregel voor een aantal weken niet kan worden gereserveerd, houdt het voor ons op. Informeer daarom vooraf of wij mogelijkheden zien om u van dienst te kunnen zijn.