Keukens Hoorn

Onderstaand vindt u een overzicht van onze geplaatste keukens in Hoorn.

Overzicht van alle geplaatste keukens >


Voor keukens in Hoorn en omgeving met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bent u bij Tuijp keuken & bad aan het juiste adres. Onze showroom in Volendam biedt een uitgebreid aanbod keukens waar u uzelf kunt laten inspireren door de voorbeelden. De nieuwste trends en modernste mogelijkheden zoals geruisloze sluitsystemen en greeploze kasten. Kortom, Tuijp keuken & bad is in de regio Noord Holland een naam die staat voor kwaliteit en een fantastisch aanbod.


Keukens Hoorn: mogelijkheden te over


Een keuken kopen begint met dromen en fantaseren. Hoe richten we onze keuken in? Willen we een kookeiland? Nemen we een aanrechtblad van graniet, silestone, multiplex, rvs, glas of juist hout? Koken we op gas, elektrisch of op inductie? Nemen we wel of geen fornuis? Welke opties zijn er voor inbouw- apparatuur en is er voldoende keuze in bijpassend tegelwerk?


De mogelijkheden lijken wel oneindig, en daarom kan het gevoel ontstaan dat de juiste keuze er nooit komt. De medewerkers van Tuijp keuken & bad kunnen u helpen uw wensen op een rijtje te zetten, en zo tot een beeld van de ideale keuken te komen. Door een bezoek aan onze showroom, dat bestaat uit 1000 m2 kijkplezier, kunt u zien wat er zoal op de markt is. Ons verkoopteam voorziet u graag geheel vrijblijvend van advies.


Keukens Hoorn: prachtige kwaliteit tegen lage prijzen


Uit marktonderzoek is naar voren gekomen dat de dure merkkeukens op het gebied van kwaliteit en comfort steeds vaker verliezen van de minder bekende doch hoogstaande keukenmakers. Tuijp keuken & bad richt zich vooral op die laatste keukensoorten (Schmidt, Rotpunkt & Nieburg), en biedt zo topkwaliteit tegen lage prijzen.


Keukens Hoorn: vrijblijvend advies


Showrooms met prachtige keukens in Hoorn zijn er zat, maar deze zaken bieden u lang niet allemaal zo’n goede prijs-kwaliteitverhouding als Tuijp keuken & bad. Voor een geheel vrijblijvend advies bezoekt u onze showroom in Volendam.