Een moderne, landelijke of design keuken in Hoorn

In uw keuken in Hoorn wordt er écht geleefd. U geniet er met uw gezin, vrienden en familie van heerlijke maaltijden. Net daarom is kiezen voor een keuken die bij u past zo belangrijk. Ze moet namelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Bij Tuijp Keuken & Bad zijn we ons daar bewust van. U vindt daarom bij ons alleen keukens op maat. Zo voldoet uw nieuwe keuken gegarandeerd aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: "Hoeveel kost een keuken precies?" Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave.

Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

De toebehoren voor uw keuken

Bij Tuijp kan u niet alleen terecht voor uw keuken zelf. Ook voor de aparte toebehoren kan u bij ons aankloppen. Zo vindt u in ons aanbod werkbladen, een belangrijk element van uw keuken. Zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan worden beïnvloed door de keuze van een aanrechtblad. Verkiest u composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft het allemaal. Verder helpen we u ook met:
  • Keukeninstallatie
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderwerken
Alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Hoorn bieden wij aan, van boven tot onder. Omdat we op die manier één aanspreekpunt vormen, vermijdt u een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Landelijke, moderne en design keukens in Hoorn

Wie een nieuwe keuken in Hoorn koopt, kan kiezen uit verschillende stijlen. Bij Tuijp richten we ons voornamelijk op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken wordt voornamelijk bepaald door de stijl, maar dat alleen is niet voldoende. De vorm en de opstelling spelen immers ook een belangrijke rol.
  • Wilt u een kookeiland, een rechte keuken of liever een U-vorm?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, inductie en/of een fornuis?
  • Welke materialen had u in gedachten: laminaat, hout, folie?
Tuijp is verdeler van twee populaire merken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen uit de verschillende stijlen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen dankzij hun flexibiliteit. Ook de binnenzijde van de kasten zijn zonder meerprijs in diverse kleuren beschikbaar. Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, beslist u zelf. Zo is die volledig aan uw wensen aangepast.

Een keuken kopen in Hoorn met ons advies

Er kruipt veel denkwerk in het kopen van een nieuwe keuken in Hoorn. U dacht misschien te weten wat u wou, tot u in de showroom staat. Plots ontdekt u meubels, stijlen en technieken waarvan u niet wist dat ze bestonden. Onze adviseurs weten dat gelukkig wél. Zij helpen u graag met het vertalen van uw wensen en ideeën naar een concreet project. Tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad geven we u 100% advies op maat. U beschrijft uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs zodat zij een goed beeld krijgen van al uw noden. Ze ontwikkelen hierna uw keuken via een 3D-tekening. Zo krijgt u meteen een totaalbeeld te zien. We creëren geheel vrijblijvend een authentieke beleving.

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

Wat inspiratie opdoen? De showroom van Tuijp is maar liefst 900 m² groot. U ontdekt er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. U kan bij ons team terecht voor vragen, advies en een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. U kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Liever snel weten wat uw nieuwe keuken gaat kosten? U maakt via onze online keukencalculator snel een schatting. Uiteraard doen we dit ook graag voor u in onze showroom. Terwijl u geniet van een kop koffie voeren wij een berekening uit. Bent u graag zeker dat wij een offerte kunnen maken wanneer u komt? Plan dan vooraf een afspraak met ons in.
Gaat u binnenkort een keuken kopen in Hoorn? Tuijp Keuken & Bad staat voor u klaar. Uw keuken wordt volledig op maat door ons gemaakt. Nu al weten hoeveel uw project ongeveer kan gaan kosten? Vul dan online onze keukencalculator in!