Een keuken op uw maat in Monnickendam

Uw keuken in Monnickendam is zonder twijfel het kloppend hart van uw woning. U kookt er verrukkelijke maaltijden voor uw gezin, voor uw vrienden en familie. Net daarom is het zo belangrijk om te kiezen voor een keuken die bij u past. Ze moet uiteraard groot genoeg en modern zijn, maar tegelijkertijd ook gezellig en verbindend. Bij Tuijp Keuken & Bad zijn we ons daar bewust van. U vindt daarom bij ons alleen keukens op maat. Zo kan u er probleemloos op vertrouwen dat uw nieuwe keuken aan alle verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: "Hoeveel kost een keuken precies?" Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave.

Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Uw moderne, landelijke of design keuken in Monnickendam

Er zijn heel wat verschillende stijlen voor uw keuken in Monnickendam. Tuijp biedt voornamelijk landelijke, moderne en design keukens aan. De uitstraling van uw keuken wordt voornamelijk bepaald door de stijl, maar dat alleen is niet voldoende. Zo oefenen de vorm en opstelling er ook een aanzienlijke invloed uit.
  • Kiest u voor een rechte keuken, een U-vorm of liever een kookeiland?
  • Hoe kookt u: met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Welke materialen moeten in uw keuken worden gebruikt: laminaat, hout, folie?
In ons assortiment vindt u twee merken terug, namelijk Rotpunkt en Schmidt. Beide merken hebben keukenelementen die bij de verschillende stijlen horen. Dankzij hun flexibiliteit zijn de opstellingen en de kleuren eenvoudig aan te passen. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten. Daarvoor kiest u uit een gevarieerd kleurenpalet, zonder meerprijs! U beslist zelf hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Monnickendam

Er kruipt veel denkwerk in het kopen van een nieuwe keuken in Monnickendam. U dacht misschien te weten wat u wou, tot u in de showroom staat. Plots ziet u er apparaten, opstellingen en stijlen waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig kan u rekenen op onze adviseurs. Zij gieten uw wensen en ideeën in een concreet plan. U bent welkom in de showroom van Tuijp Keuken & Bad, waarbij we u tijdens een verkennend gesprek advies op maat geven. Om een goed beeld te krijgen van uw noden, beschrijft u uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs. Daarna spreken ze hun kennis en ervaring aan om een 3D-ontwerp van uw keuken te maken. Zo krijgt u meteen een totaalbeeld te zien. Deze authentieke ervaring is trouwens geheel vrijblijvend!
Bent u van plan een keuken te kopen in Monnickendam? Bij Tuijp Keuken & Bad staan we voor u klaar. Uw keuken wordt volledig op maat door ons gemaakt. Wilt u nu al weten hoeveel uw project kan gaan kosten? Ga snel naar de online keukencalculator!

Ontdek onze keukens in de showroom

Bij Tuijp stellen we ons aanbod tentoon in een 900 m² grote showroom. U bent er welkom om de diverse stijlen en merken, nieuwste trends en mogelijke opstellingen persoonlijk te ontdekken. Ons team staat voor u klaar wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of wanneer u een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst. U kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Weet u graag op voorhand al wat het kostenplaatje van die nieuwe keuken is? Online berekent u een richtlijn via onze online keukencalculator. U bent hiervoor uiteraard ook welkom in onze showroom. Wij maken ter plekke de berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Wilt u zeker zijn dat we u te woord kunnen staan wanneer u komt? Maak dan zeker vooraf een afspraak.

Keuken en toebehoren

Tuijp maakt volledige keukens, en dan bedoelen we écht volledig. Ook voor de aparte toebehoren helpen we u uit de brand. Zo behoren werkbladen, een belangrijk element in uw keuken, ook tot ons assortiment. Een werkblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en speelt uiteraard een grote rol in het gebruiksgemak. Verkiest u composiet, keramiek of toplaminaat? Wij hebben wat u zoekt. Tot ons aanbod behoort verder:
  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektriciteitswerken
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderen
Alles wat u voor uw keuken in Monnickendam nodig hebt bieden we aan, van boven tot onder. Wij zijn één aanspreekpunt voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

Tuijp Keuken & Bad bij u in de buurt