Een moderne, landelijke of design keuken in Ouderkerk aan de Amstel

Uw keuken in Ouderkerk aan de Amstel is ongetwijfeld het centrum van uw woning. U bereidt er voor uw gezin, vrienden en familie verrukkelijke maaltijden. Net daarom is het zo belangrijk om te kiezen voor een keuken die bij u past. Ze moet namelijk heel wat eigenschappen tegelijk hebben. Een keuken moet niet alleen genoeg en modern zijn, maar moet ook gezelligheid en verbinding uitstralen. Daar hebben we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor. Daarom vindt u bij ons keukens op maat. Zo kan u er probleemloos op vertrouwen dat uw nieuwe keuken aan alle verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: "Hoeveel kost een keuken precies?" Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave.

Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator
Plannen om binnenkort een keuken te kopen in Ouderkerk aan de Amstel? Breng dan een bezoek aan Tuijp Keuken & Bad. U bent welkom in onze ruime showroom, waar u onze maatkeukens ontdekt. Wilt u nu al berekenen wat de kostprijs van uw project zal zijn? Vul dan de keukencalculator online in!

Keukens in Ouderkerk aan de Amstel: landelijk, modern of design

Er zijn heel wat verschillende stijlen voor uw keuken in Ouderkerk aan de Amstel. Bij Tuijp richten we ons voornamelijk op landelijke, moderne en design keukens. De stijl van uw keuken bepaalt voornamelijk de uitstraling van uw keuken, maar er is meer. Ook de vorm en de opstelling van de keukenelementen spelen een belangrijke rol.
  • Wilt u een kookeiland, een rechte keuken of liever een U-vorm?
  • Kookt u met een fornuis, een stoomoven en/of inductie?
  • Welke materialen genieten uw voorkeur: laminaat, hout, folie?
Daarom vindt u bij ons keukens op maat. Elke collectie heeft keukenmeubels in de verschillende stijlen. Hun flexibiliteit zorgt ervoor dat u de opstelling en kleuren eenvoudig aanpast. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten, waarvoor u uit een divers kleurenpalet kiest. Zonder meerprijs! Het ontwerp van uw droomkeuken heeft u zelf in handen, zodat u die volledig naar wens modelleert.

Uw keuken in Ouderkerk aan de Amstel met het advies van Tuijp

Het kopen van een nieuwe keuken in Ouderkerk aan de Amstel is niet zo vanzelfsprekend. Misschien weet u wat u wilt, tot u in de showroom staat. Plots slaat de twijfel toe: u ziet mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig weten onze adviseurs alles van keukens. Zij gieten uw wensen en ideeën in een concreet plan. Tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad geven we u 100% advies op maat. U beschrijft uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs zodat zij een goed beeld krijgen van al uw noden. Hierna maken ze een 3D-tekening met het ontwerp van uw keuken. Zo maken zij u wegwijs in uw toekomstige keuken. We creëren geheel vrijblijvend een authentieke ervaring.

Ontdek onze keukens in de showroom

De showroom van Tuijp biedt u 900 m² inspiratie. U ontdekt er in een gemoedelijke sfeer de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. Ons team beantwoordt al uw vragen, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. U droomt het, wij hebben het. Weet u graag op voorhand al wat het kostenplaatje van die nieuwe keuken is? Met de online keukencalculator berekent u snel een schatting. Uiteraard kan u hiervoor ook terecht in onze showroom. Wij voeren ter plekke een berekening uit terwijl u geniet van een kop koffie. Wilt u graag zeker weten dat we voor u een offerte kunnen maken als u komt? Plan dan hier een afspraak op voorhand in.

Keuken en toebehoren

Tuijp staat bekend voor meer dan keukens alleen. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, bent u welkom bij ons. Zo maken en plaatsen wij ook aanrechtbladen, een belangrijk element van uw keuken. Een aanrechtblad beïnvloedt namelijk het gebruiksgemak én de uitstraling van de ruimte. Heeft composiet, keramiek of toplaminaat uw voorkeur? Tuijp heeft het allemaal. Verder helpen we u ook met:
  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektrawerk
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderen
Uw keuken in Ouderkerk aan de Amstel van boven tot onder inrichten, daar zijn we bij Tuijp goed in. We willen namelijk één aanspreekpunt voor u zijn, en u zo een hoop gedoe met verschillende aannemers besparen.

Tuijp Keuken & Bad bij u in de buurt