Tuijp maakt uw keuken in Purmerend

Uw keuken in Purmerend is ongetwijfeld het kloppend hart van uw woning. Samen met uw gezin, vrienden en familie geniet u er van verrukkelijke maaltijden. De juiste keuken kiezen is net daarom zo belangrijk. Ze moet namelijk heel wat eigenschappen tegelijk hebben. Een keuken moet niet alleen genoeg en modern zijn, maar moet ook gezelligheid en verbinding uitstralen. Daar zijn we ons bij Tuijp Keuken & Bad bewust van. Daarom maken we al onze keukens nauwkeurig op maat. Zo kan u er probleemloos op vertrouwen dat uw nieuwe keuken aan alle verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: "Hoeveel kost een keuken precies?" Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave.

Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Een keuken kopen in Purmerend met ons advies

Wanneer u een nieuwe keuken koopt in Purmerend, is dat niet zo vanzelfsprekend. U wist misschien al wat u wou, tot u een bezoek bracht aan de showroom. Plots ziet u er apparaten, opstellingen en stijlen waarvan u niet wist dat ze bestonden. Onze adviseurs kennen gelukkig alles van keuken. Zij zijn experts in het concreet maken van uw wensen en ideeën. Tuijp Keuken & Bad organiseert hiervoor in de showroom een verkennend gesprek, waarbij we u advies op maat geven. Op basis van de informatie die u hen geeft, schetsen onze keukenadviseurs uw woonsituatie. Ze spreken al hun kennis en ervaring aan en ontwikkelen uw keuken via een 3D-tekening. Zo maken zij u wegwijs in uw toekomstige keuken. We creëren geheel vrijblijvend een authentieke ervaring.

De toebehoren voor uw keuken

Tuijp staat bekend voor meer dan keukens alleen. Ook wanneer u op zoek bent naar de aparte toebehoren, kan u bij ons aankloppen. Zo maken en plaatsen wij ook werkbladen, een belangrijk element van uw keuken. De keuze van een aanrechtblad oefent een invloed uit op de uitstraling van de ruimte en speelt een rol in het gebruiksgemak. Wilt u een aanrechtblad in composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft wat u zoekt. Maar ook voor deze andere diensten bent u bij ons aan het juiste adres:
  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektriciteitswerken
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderen
Uw keuken in Purmerend inrichten van boven tot onder, daar is Tuijp goed in. We willen u een hoop gedoe met verschillende aannemers besparen. Daarom zijn wij één aanspreekpunt.
Bent u van plan een keuken te kopen in Purmerend? Breng dan een bezoek aan Tuijp Keuken & Bad. In onze showroom ontdekt u ons ruim aanbod maatkeukens. Nu al weten hoeveel uw project ongeveer kan gaan kosten? De keukencalculator bezorgt u een eerste schatting.

Tuijp Keuken & Bad showroom

Wat inspiratie opdoen? De showroom van Tuijp is maar liefst 900 m² groot. U komt er in een gemoedelijke sfeer onze stijlen en merken, alsook de nieuwste trends en mogelijke opstellingen ontdekken. Wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst, dan staat ons team voor u klaar. Droom gerust, wij doen het voor u. Wilt u snel weten wat die nieuwe keuken u gaat kosten? U maakt via onze online keukencalculator snel een schatting. Uiteraard ontvangen we u hiervoor ook graag in onze showroom. Wij maken ter plekke de berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Wilt u zeker weten dat wij een offerte kunnen maken als u komt? Plan dan hier een afspraak op voorhand in.

Moderne, landelijke en design keukens in Purmerend

Voor uw keuken in Purmerend kiest u uit verschillende stijlen. Tuijp focust zich voornamelijk op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken wordt echter niet alleen bepaald door de gekozen stijl. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen spelen immers een belangrijke rol.
  • Wilt u een kookeiland, een rechte keuken of liever een U-vorm?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, inductie en/of een fornuis?
  • Voor welke materialen kiest u: laminaat, hout, folie?
Tuijp heeft twee geliefde merken in het assortiment: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen uit de verschillende stijlen. Bovendien zijn ze door hun flexibiliteit eenvoudig in opstelling en kleur aan te passen waarbij ook de binnenzijde van de kasten zonder meerprijs in diverse kleuren te kiezen is. Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, heeft u zelf in handen. Zo bent u zeker dat hij volledig aan uw wensen voldoet.