Een keuken op uw maat in Zaandam

Uw keuken in Zaandam, dat is er een om écht in te leven. U geniet er met uw gezin, vrienden en familie van verrukkelijke maaltijden. Net daarom kruipt er zoveel tijd in het uitkiezen van een geschikte keuken. De ruimte moet namelijk een aantal eigenschappen tegelijk vervullen: het moet niet alleen praktisch, groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Dat begrijpen we bij Tuijp Keuken & Bad. Daarom maken we al onze keukens nauwkeurig op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken helemaal voldoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: "Hoeveel kost een keuken precies?" Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave.

Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Zaandam

Een nieuwe keuken kopen in Zaandam doet u niet onbezonnen. U dacht misschien te weten wat u wou, tot u in de showroom staat. Plots slaat de twijfel toe: u ziet mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Onze adviseurs weten dat gelukkig wél. Zij helpen u graag met het concreet maken van uw wensen en ideeën. Tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad geven we u 100% advies op maat. Op basis van de informatie die u hen geeft, schetsen onze keukenadviseurs uw woonsituatie. Daarna spreken ze hun kennis en ervaring aan om een 3D-ontwerp van uw keuken te maken. Zo tonen ze u wat wel en niet kan in de keuken die u voor ogen heeft. Geheel vrijblijvend creëren wij voor u een authentieke ervaring.

Alle toebehoren voor uw keuken in Zaandam

Bij Tuijp vindt u niet alleen volledige keukens. Ook voor de aparte toebehoren kan u bij ons aankloppen. Zo maken en plaatsen wij ook aanrechtbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Een werkblad speelt een belangrijke rol in zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Heeft composiet, keramiek of toplaminaat uw voorkeur? We hebben het allemaal. Maar ook voor deze andere diensten bent u bij ons aan het juiste adres:
  • Installatie van uw keuken
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderen
We bieden alles wat u voor uw keuken in Zaandam nodig heeft aan. Wij zijn één aanspreekpunt voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.
Binnenkort een keuken kopen in Zaandam? Bij Tuijp Keuken & Bad staan we voor u klaar. Wij maken uw keuken volledig op maat. Wilt u nu al weten hoeveel uw project kan gaan kosten? Vul dan snel de online keukencalculator in!

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

Bij Tuijp stellen we ons aanbod tentoon in een 900 m² grote showroom. U ontdekt er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. U kan bij ons team terecht voor vragen, advies en een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. U droomt het, wij doen het. Op voorhand al een idee hebben van wat die nieuwe keuken gaat kosten? Via onze keukencalculator berekent u online een richtlijn. U bent hiervoor uiteraard ook welkom in onze showroom. Dan maken wij ter plekke een berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Wilt u zeker zijn dat we u te woord kunnen staan wanneer u komt? Plan dan op voorhand hier een afspraak in.

Keukens in Zaandam: landelijk, modern of design

Wie een nieuwe keuken in Zaandam koopt, kan kiezen uit verschillende stijlen. Bij Tuijp focussen we ons vooral op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken wordt voornamelijk bepaald door de stijl, maar dat alleen is niet voldoende. U moet immers ook nadenken over de vorm en opstelling.
  • Kiest u voor een rechte keuken, een U-vorm of liever een kookeiland?
  • Kookt u met inductie, een stoomoven en/of een fornuis?
  • Welke materialen moeten in uw keuken worden gebruikt: laminaat, hout, folie?
Tuijp heeft twee populaire merken in het assortiment: Rotpunkt en Schmidt. In elke collectie zitten stukken die bij de verschillende stijlen passen. Bovendien zijn ze door hun flexibiliteit eenvoudig in opstelling en kleur aan te passen waarbij ook de binnenzijde van de kasten zonder meerprijs in diverse kleuren te kiezen is. U helpt mee uw droomkeuken te ontwerpen, zodat die helemaal aan uw wensen is aangepast.