Artweger Twinline - Denk vooruit

Artweger Twinline 1

Artweger Twinline 1 Volendam

Trakteer uzelf op een Artweger Twinline douchebad!

Het is de all-inclusive oplossing voor kleine badkamers die u op twee manieren kunt gebruiken. Als een douche, als het snel moet zijn en u behoefte heeft om te douchen. Of als een bad wanneer u de tijd heeft om lekker ontspannen te relaxen. De compacte afmetingen van een 

Twinline douchebad zorgen voor meer beschikbare ruimte in uw badkamer. Een ruimte welke meer een meer wordt ingezet om te ontspannen, genieten en bij te tanken.

TWINLINE - Een bad waar de hele familie zich goed bij voelt

Een echte familiebadkamer zou eigelijk moeten voldoen aan een aantal basis vereisten. Twee wasbakken om een file in de morgen te voorkomen bijvoorbeeld. Een bad en een douche zou wel ideaal zijn. De een neemt liever een douche, terwijl de ander liever ontspant in een warm bad. En dan hebben we natuurlijk nog het toilet. Maar wat nou als de badkamer te klein is om in al deze wensen te kunnen voorzien? Artweger Twinline is de oplossing!

Artweger Twinline 2

Ben ik nog net zo mobiel als vandaag de dag wanneer ik ouder ben? Kan ik mijn bad later ook nog goed blijven gebruiken op een praktische en comfortabele manier? En hoe zit het met mijn partner? Hebben we alle opties overwogen om ook bij onze 'laatste badkamer' tot in lengte van jaren van alle facetten gebruik te kunnen blijven maken? Met een Twinline douchebad van Artweger kiest u voor veilig en zekerheid richting de toekomst.

Artweger Twinline 2 Purmerend

ARTWEGER TWINLINE - Flexibele mogelijkheden

Of u nu kiest voor een Twinline 1 (ronde douchehoek) of een Twinline 2 (rechte oplossing), de keuzes en mogelijkheden blijven daar niet bij. De douchebaden kunnen ook met de douche in de midden van de badkamer worden geplaatst. In dat geval kiest u voor een extra douchescherm, welke niet alleen functioneel is, echter ook een veelvoud aan extra opstellingen tot de mogelijheid laat behoren. Daarnaast heeft u de keuze hoe u de voorzijde van het bad wilt afwerken. Een kunststof voorpaneel, paneel met kleur, danwel een met de badkamer meebetegeld paneel behoren tot de keuzemogelijkheden.

ARTWEGER ARTLIFT - Baden voor minder validen

Een warm bad is voor veel mensen de beste ontspanning. Wie minder mobiel is, moest tot nu toe een aantal hindernissen overwinnen. ARTLIFT, de combinatie van douchebad en badlift, brengt onbeperkte mobiliteit terug in de badkamer. We worden steeds ouder en blijven daarbij gelukkig ook steeds langer gezond dan de generaties voor ons. Dat betekent ook, dat we veel langer zelfstandig en in onze eigen woning blijven. Het is natuurlijk handig, als het huis is aangepast aan de leeftijd.