Toto Sanitair

Toto is de grootste sanitair producent in Japan en is een naam welke synoniem staat voor technische vooruitgang van badkamer sanitair sinds de oprichting in 1917. De technologische innovaties en de hoge kwaliteits standaard van Toto heeft het tot een geliefd merk in Japan gemaakt. Ook Hollandse consumenten eisen een steeds luxere en hygienischere badkamerervaring, waardoor voor Toto de tijd rijp is om, met de meest geavanceerde badkamerproducten van de wereld, de Europese markt te betreden. Toto's vernieuwende en schone technologie is volgens ons de basis voor een ware revolutie in Europa.

Toto Sanitair

Tornado Flush

Tornado Flush is het belangrijktse kenmerk in elk Toto toilet. Dit spoelsysteem reinigt en spoelt zowel de rand en kom op een heel nieuwe wijze. Een opvallend doordachte manier van doorspoelen. In plaats van het water naar beneden te gieten van de rand naar de hals zoals bij een normaal toilet, worden bij de Tornado Flush drie krachtige waterstralen de kom in gebracht. Er ontstaat een draaikolk effect dat het gehele oppervlak reinigt. Toto's methode reinigt veel grondiger dan enig ander spoelsysteem, ondanks het rustige en water-efficiente effect.

Randloos ontwerp

Toto Tornado Flush toiletten hebben een randloos ontwerp, er is geen plaats voor vuil en bacteriën om zich te verbergen, waardoor een aantrekkelijker toilet met meer hygiene overblijft. Tevens is het veel makkelijker schoon te maken als gevolg van de CeFiONtect glazuur. Doordat Toto voor het aanbrengen van het glazuur eerst een microscopisch middel aanbrengt om voor het oog onzichtbare oneffenheden te verwijderen, wordt een langdurige afwerking gecreëerd die voorkomt dat de opbouw van de schimmel, kalk en afvalstoffen plaats kan vinden.

In onze showroom kunt u het Toto toilet werkend ervaren in onze gebruiks wc.