Blog > Prijzen van Duitse Keukens
Bij Tuijp Keuken & Bad hebben sinds vele jaren een samenwerking met vaste fabrikanten in Duitsland. Fabrikanten welke met naam en toenaam worden genoemd. Met de vele, vele mogelijkheden welke deze fabrikanten bieden betreffende de kastmogelijkheden en kleurmogelijkheden, onstaan er eindeloos veel mogelijkheden voor het ontwerp van uw droomkeuken. En zoals de herkomst al doet vermoeden zijn deze Duitse keukens haalbaar met ieder budget. Duitse keukens kun je kopen met de meest uiteenlopende opstellingen en mogelijkheden met de daarbij passende prijzen.

Duitse keukens met goede kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen

Onze fabrikant is zeer vooruitstrevend als het gaat om kwaliteit. Zo wordt er gewerkt volgens de nieuwste maatstaven op keukengebied. Keukenkasten worden standaard voorzien van 8mm dikke achterwanden voor meer stevigheid, 19mm dikke planken, binnenkanten van de kasten in kleur, 65cm diepe kasten (gratis op verzoek). Zorgt dit dan voor hogere prijzen van deze Duitse keukens? Nee, dat zeker niet. Het zorgt wel voor een veel luxere uitstraling en betere kwaliteit dan je bij vele andere merken aantreft.

Wat van invloed is op de prijzen is het ontwerp. Het spreekt voor zich dat een ontwerp met overwegend laden, duurder zal zijn dan deuren met planken. Ook de keuze voor bijvoorbeeld een luxe combimagnetron, terwijl je er alleen een pizza en broodjes in afbakt is het overwegen waard om er een minder luxe oven voor te selecteren. Een juiste afstemming van de apparatuur aan het daadwerkelijke gebruik voldoet ook uitermate in vele gevallen. Bij Tuijp gaan we gezamenlijk voor een mooi, praktisch en haalbaar ontwerp. En wilt u alleen de beste en meest luxe apparaten die er te koop zijn? Geen probleem. Uw stem telt zwaarder dan die van ons.

Eindeloos variëren

Met onze jarenlange ervaring in de keukenbranche helpen onze adviseurs u graag met het samenstellen van de keuken die helemaal binnen uw plaatje past. Zo letten wij op de gekozen stijl en inrichting, het lijnenspel, de keuze van de verschillende A-merken apparatuur voor aantrekkelijke prijzen, en de kleurencombinaties. Dit wordt direct met de computer ontworpen, doorgesproken en afgestemd. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen kunnen wij ook de nadruk leggen op bijvoorbeeld de combinatie van materialen en kleuren, of juist weer de nadruk op een praktische opstelling. Door ons computerprogramma zijn wij in staat om snel, meerdere opties binnen onze Duitse keukens te ontwerpen.

Bij Tuijp Keuken & Bad slaagt u altijd voor scherpe prijzen Duitse keukens die voldoen aan iedere wens of gebruiksdoel.

datum: 15-05-2016
Sunshower, haal de zon in huis
Tips voor de aankoop van een keuken