2872 Keuken

Toegepast Werkblad: Composiet

Gebruikte apparatuur: Pelgrim & Siemens

Onderstaand vindt je een aantal foto's, een 3D-schets en eigenschappen van deze keuken. Wil je vrijblijvend berekenen wat jouw droomkeuken kost? Vul de online calculator in.

Indeling van de keuken

De keuken is opgebouwd in de vorm van een U, oftewel, een hele grote keuken met twee benutte hoeken. Het voordeel van een U-keuken is dat er een zee aan werkruimte op het aanrechtblad kan ontstaan, en er vaak veel opbergruimte aanwezig is door de vele aanwezige kasten.

Kleur keuken

Deze opstelling heeft als basis de kleur Wit.

Bekijk alle witte keuken >

Keukenmerk

Deze keuken is van het merk Rotpunkt.
Bijzondere kenmerken zijn:
* Duitse Keuken
* Binnenkanten van de kasten in kleur
* Horizontale kastdelen 19mm ipv 16mm
* Rugwanden van de kasten 8mm dik
* 65cm diepe kasten zonder meerprijs
* Héél breed modellen-/kleuraanbod
* Héél veel kastmogelijkheden
* Zeer betaalbaar

Stijl

Als we praten over een design keuken gaat het vaak om een moderne greeploze keuken. Kenmerkend door de aanwezige greeplijsten boven of naast de keukenfronten. Grepen op of aan het front zijn dan niet aanwezig. Een moderne keuken kan ook met grepen worden toegepast. In dat geval kiezen klanten vaak voor de op-het-front-liggende grepen. Het strakke lijnenspel van de keukenopstelling, alsmede de strakkere frontmogelijkheden voeren hier de boventoon.

3D visualisatie

Om een goed beeld te schetsen van uw ideale, op maat gemaakte, keuken maken wij vooraf een 3D-tekening van de keuken. Op deze manier kunt u vooraf een goed beeld krijgen hoe uw keuken er uit zal komen te zien.

Interesse in deze keuken? Maak een afspraak