Een keuken op uw maat in Alkmaar

Uw keuken in Alkmaar, dat is er een om écht in te leven. U kookt er heerlijke maaltijden voor uw gezin, voor uw vrienden en familie. Net daarom is het zo belangrijk om een goede keuken te kiezen. De ruimte moet namelijk een aantal eigenschappen tegelijk vervullen: het moet niet alleen praktisch, groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Daar zijn we ons bij Tuijp Keuken & Bad bewust van. Daarom kiezen wij voluit voor keukens op maat. Zo voldoet uw nieuwe keuken gegarandeerd aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: "Hoeveel kost een keuken precies?" Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave.

Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator
Gaat u binnenkort een keuken kopen in Alkmaar? Kom dan langs bij Tuijp Keuken & Bad. U bent welkom in onze ruime showroom, waar u onze maatkeukens ontdekt. Nu al weten hoeveel uw project ongeveer kan gaan kosten? Vul dan online onze keukencalculator in!

Keuken en toebehoren

Tuijp heeft meer expertise in huis dan enkel keukens. Ook voor de toebehoren bent u bij ons welkom. Zo maken en plaatsen wij ook werkbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. De keuze van een werkblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en is een belangrijke factor in het gebruiksgemak. Wilt u een aanrechtblad in composiet, keramiek of toplaminaat? Wij hebben wat u zoekt. Andere diensten waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent, zijn:
  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van muren
  • Elektriciteitswerken
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderen
Uw keuken in Alkmaar inrichten van boven tot onder, daar is Tuijp goed in. Wij zijn één aanspreekpunt voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

Een keuken kopen in Alkmaar met ons advies

Het kopen van een nieuwe keuken in Alkmaar is niet zo vanzelfsprekend. U dacht misschien te weten wat u wou, tot u rondloopt in de showroom. Plots slaat de twijfel toe: u ziet mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Onze adviseurs kennen gelukkig alles van keuken. Zij helpen uw wensen en ideeën om te zetten in een concreet voorstel. We geven u 100% advies op maat tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. Op basis van de informatie die u hen geeft, schetsen onze keukenadviseurs uw woonsituatie. Hierna maken ze een 3D-tekening met het ontwerp van uw keuken. Zo tonen zij u alle mogelijkheden van uw toekomstige keuken. We zorgen voor een authentieke ervaring, en dat geheel vrijblijvend!

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

U vindt maar liefst 900 m² aan inspiratie in de showroom van Tuijp. Ruimte is er alvast genoeg om de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen te verkennen. Ons team beantwoordt al uw vragen, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. U droomt het, wij hebben het. Liever snel weten wat uw nieuwe keuken gaat kosten? U maakt via onze online keukencalculator snel een schatting. Hiervoor bent u uiteraard ook welkom in onze showroom. Dan voeren wij ter plekke een berekening uit, terwijl u geniet van een kop verse koffie. Bent u graag zeker dat wij een offerte kunnen maken wanneer u komt? Leg dan hier op voorhand een afspraak vast.

Keukens in Alkmaar: landelijk, modern of design

Wie een nieuwe keuken in Alkmaar koopt, kan kiezen uit verschillende stijlen. Bij Tuijp focussen we ons vooral op landelijke, moderne en design keukens. De stijl hangt voornamelijk samen met de uitstraling van uw keuken, maar dat is niet alles. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen oefenen er namelijk een grote invloed op uit.
  • Kiest u voor een kookeiland, een U-vorm of een rechte keuken?
  • Kookt u met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Welke materialen verkiest u: laminaat, hout, folie?
In ons assortiment vindt u twee merken terug, namelijk Rotpunkt en Schmidt. Beide merken hebben keukenelementen die bij de verschillende stijlen horen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen dankzij hun flexibiliteit. Ook de binnenzijde van de kasten zijn zonder meerprijs in diverse kleuren beschikbaar. Het ontwerp van uw droomkeuken heeft u zelf in handen, zodat u die volledig naar wens modelleert.