Tuijp is partner voor uw nieuwe keuken in Amstelveen

In uw woning in Amstelveen is de keuken zonder twijfel het kloppend hart. U zet er uw gezin, vrienden en familie verrukkelijke maaltijden voor. Net daarom is kiezen voor een keuken die bij u past zo belangrijk. Ze moet tegelijkertijd groot en modern zijn, maar moet ook een gevoel van gezelligheid en verbinding uitstralen. We begrijpen dat bij Tuijp Keuken & Bad. Daarom maken wij keukens op maat. Úw maat. Zo bent u helemaal zeker dat uw keukens aan uw verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: "Hoeveel kost een keuken precies?" Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave.

Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator
Binnenkort een keuken kopen in Amstelveen? Kom dan langs bij Tuijp Keuken & Bad. U bent welkom in onze ruime showroom, waar u onze maatkeukens ontdekt. Nu al weten wat de kostprijs van uw project zal zijn? Ga snel naar de online keukencalculator!

Keuken en toebehoren

Tuijp staat bekend voor meer dan keukens alleen. Ook voor de toebehoren bent u bij ons welkom. Zo behoren werkbladen, een belangrijk element in uw keuken, ook tot ons assortiment. Een werkblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en speelt uiteraard een grote rol in het gebruiksgemak. Wilt u een aanrechtblad in composiet, keramiek of toplaminaat? Geen probleem voor Tuijp. Verder bent u bij ons ook aan het juiste adres voor:
  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektriciteitswerken
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderwerken
Uw keuken in Amstelveen van boven tot onder inrichten, daar zijn we bij Tuijp goed in. We willen namelijk één aanspreekpunt voor u zijn, en u zo een hoop gedoe met verschillende aannemers besparen.

Moderne, landelijke en design keukens in Amstelveen

Wanneer u een keuken koopt in Amstelveen, kan u uit verschillende stijlen kiezen. Tuijp biedt voornamelijk landelijke, moderne en design keukens aan. De stijl bepaalt voornamelijk de uitstraling van uw keuken, maar dat alleen is niet voldoende. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen spelen namelijk een belangrijke rol.
  • Kiest u voor een rechte keuken, een U-vorm of liever een kookeiland?
  • Kookt u met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Welke materialen had u in gedachten: laminaat, hout, folie?
Rotpunkt en Schmidt zijn twee geliefde merken bij Tuijp. U vindt in elke collectie meubelstukken die bij de verschillende stijlen passen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen dankzij hun flexibiliteit. Ook de binnenzijde van de kasten zijn zonder meerprijs in diverse kleuren beschikbaar. U heeft zelf in handen hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Tuijp Keuken & Bad showroom

Nood aan inspiratie? In de 900 m² grote showroom van Tuijp vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. U komt er in een gemoedelijke sfeer onze stijlen en merken, alsook de nieuwste trends en mogelijke opstellingen ontdekken. Vragen, advies of een persoonlijke visualisatie van uw keuken? Ons team staat voor u klaar. Zo proberen we al uw verwachtingen in te lossen. Weet u liever op voorhand al wat die nieuwe keuken gaat kosten? U maakt via onze online keukencalculator snel een schatting. Uiteraard kan u hiervoor ook terecht in onze showroom. Dan maken wij ter plekke een berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Wilt u zeker zijn dat we u te woord kunnen staan wanneer u komt? Plan dan op voorhand hier een afspraak in.

Een keuken kopen in Amstelveen met ons advies

Er kruipt veel denkwerk in het kopen van een nieuwe keuken in Amstelveen. U heeft misschien een idee over hoe de keuken er moet uitzien, tot u langsgaat in de showroom. Plots ziet u er apparaten, opstellingen en stijlen waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig kan u rekenen op onze adviseurs. Zij gieten uw wensen en ideeën in een concreet plan. Tuijp Keuken & Bad organiseert hiervoor in de showroom een verkennend gesprek, waarbij we u advies op maat geven. Op basis van de informatie die u hen geeft, leven onze keukenadviseurs zich in uw situatie in. Daarna spreken ze hun kennis en ervaring aan om een 3D-ontwerp van uw keuken te maken. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in de keuken die u voor ogen heeft. Geheel vrijblijvend creëren wij voor u een authentieke beleving.