Tuijp maakt uw keuken in Badhoevedorp

Uw keuken in Badhoevedorp, dat is er een om écht in te leven. Samen met uw gezin, vrienden en familie geniet u er van verrukkelijke maaltijden. De juiste keuken kiezen is net daarom zo belangrijk. Ze moet namelijk tegelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. We begrijpen dat bij Tuijp Keuken & Bad. U vindt daarom bij ons alleen keukens op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: "Hoeveel kost een keuken precies?" Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave.

Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator
Denkt u eraan een nieuwe keuken te kopen in Badhoevedorp? Tuijp Keuken & Bad helpt u met plezier verder. In onze showroom ontdekt u ons ruim aanbod maatkeukens. Nu al weten wat de kostprijs van uw project zal zijn? Ga dan snel naar de online keukencalculator en vul ‘m in!

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Badhoevedorp

Wanneer u een nieuwe keuken koopt in Badhoevedorp, is dat niet zo vanzelfsprekend. U heeft misschien een duidelijke visie, tot u in de showroom staat. Plots gaat er een wereld vol mogelijkheden open, waarvan u het bestaan niet afwist. Onze adviseurs kennen gelukkig alles van keuken. Zij gieten uw wensen en ideeën in een concreet plan. Bij Tuijp Keuken & Bad organiseren we hiervoor een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Onze keukenadviseurs schetsen dan uw woonsituatie op basis van de informatie die u hen geeft. Hierna maken ze een 3D-tekening met het ontwerp van uw keuken. Zo krijgt u meteen een totaalbeeld te zien. We creëren een authentieke beleving, en dat geheel vrijblijvend!

Toebehoren voor uw keuken in Badhoevedorp

Bij Tuijp vindt u meer dan keukens alleen. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, helpen we u uit de brand. Zo vindt u in ons assortiment aanrechtbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Een werkblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en speelt uiteraard een grote rol in het gebruiksgemak. Kiest u voor composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft wat u zoekt. Maar ook voor deze andere diensten bent u bij ons aan het juiste adres:
  • Keukeninstallatie
  • Inbouwapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van wanden
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderwerken
Alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Badhoevedorp bieden wij aan, van boven tot onder. Doordat we voor u één aanspreekpunt zijn, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

De showroom van Tuijp biedt u 900 m² inspiratie. U komt er in een gemoedelijke sfeer onze stijlen en merken, alsook de nieuwste trends en mogelijke opstellingen ontdekken. U kan bij ons team terecht voor vragen, advies en een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. Zo proberen we al uw verwachtingen in te lossen. Wilt u graag op voorhand de kostprijs van die nieuwe keuken weten? Een richtlijn berekent u online via onze keukencalculator. U bent hiervoor uiteraard ook welkom in onze showroom. Wij maken ter plekke de berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Wilt u zeker weten dat wij een offerte kunnen maken als u komt? Maak dan vooraf hier een afspraak.

Keukens in Badhoevedorp: landelijk, modern of design

Er zijn heel wat verschillende stijlen voor uw keuken in Badhoevedorp. Tuijp richt zich vooral op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken is echter niet alleen afhankelijk van de stijl die u kiest. Zo oefenen de vorm en opstelling er ook een aanzienlijke invloed uit.
  • Spreekt een rechte keuken of U-vorm u wel aan, of toch liever een kookeiland?
  • Kookt u met een fornuis, inductie en/of een stoomoven?
  • Welke materialen verkiest u: laminaat, hout, folie?
In ons assortiment vindt u twee topmerken terug, namelijk Rotpunkt en Schmidt. In elke collectie vindt u verschillende stijlen terug. Bovendien zijn de opstelling en kleur eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en is ook de binnenzijde van de kasten zonder meerprijs in diverse kleuren te kiezen. Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, heeft u zelf in handen. Zo bent u zeker dat hij volledig aan uw wensen voldoet.

Tuijp Keuken & Bad bij u in de buurt