Een keuken op uw maat in Edam-Volendam

In uw woning in Edam-Volendam is de keuken zonder twijfel het kloppend hart. U zet er uw gezin, vrienden en familie verrukkelijke maaltijden voor. De juiste keuken kiezen is net daarom zo belangrijk. Ze moet namelijk heel wat eigenschappen tegelijk hebben. Een keuken moet niet alleen genoeg en modern zijn, maar moet ook gezelligheid en verbinding uitstralen. We begrijpen dat bij Tuijp Keuken & Bad. Daarom specialiseren we ons in keukens op maat. Zo kan u er probleemloos op vertrouwen dat uw nieuwe keuken aan alle verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: "Hoeveel kost een keuken precies?" Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave.

Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Landelijke, moderne en design keukens in Edam-Volendam

Voor uw keuken in Edam-Volendam zijn er heel wat verschillende stijlen mogelijk. Bij Tuijp richten we ons voornamelijk op landelijke, moderne en design keukens. De stijl van uw keuken bepaalt grotendeels de uitstraling van uw keuken, maar er is meer. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen oefenen er immers een grote invloed op uit.
  • Kiest u voor een kookeiland, een U-vorm of een rechte keuken?
  • Hoe kookt u: met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Welke materialen had u in gedachten: laminaat, hout, folie?
Tuijp heeft twee geliefde merken in het assortiment: Rotpunkt en Schmidt. In elke collectie vindt u verschillende stijlen terug. Bovendien zijn ze door hun flexibiliteit eenvoudig in opstelling en kleur aan te passen waarbij ook de binnenzijde van de kasten zonder meerprijs in diverse kleuren te kiezen is. U helpt mee uw droomkeuken te ontwikkelen, zodat die volledig aan uw wensen is aangepast.

Alle toebehoren voor uw keuken in Edam-Volendam

Tuijp staat bekend voor meer dan keukens alleen. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, bent u welkom bij ons. Zo vindt u in ons aanbod werkbladen, een belangrijk element van uw keuken. De keuze van een aanrechtblad oefent een invloed uit op de uitstraling van de ruimte en speelt een rol in het gebruiksgemak. Verkiest u composiet, keramiek of toplaminaat? Geen probleem voor Tuijp. Maar ook voor deze andere diensten bent u bij ons aan het juiste adres:
  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektrawerk
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderen
Uw keuken in Edam-Volendam inrichten van boven tot onder, daar is Tuijp goed in. We willen namelijk één aanspreekpunt voor u zijn, en u zo een hoop gedoe met verschillende aannemers besparen.
Heeft u plannen om een keuken te kopen in Edam-Volendam? Tuijp Keuken & Bad helpt u met plezier verder. In onze ruime showroom verkent u onze keukens en krijgt u advies op maat. Nu al het kostenplaatje van uw project berekenen? Ga snel naar de online keukencalculator!

Tuijp Keuken & Bad showroom

Nood aan inspiratie? In de 900 m² grote showroom van Tuijp vindt u zonder twijfel wat u zoekt. U komt er in een gemoedelijke sfeer onze stijlen en merken, alsook de nieuwste trends en mogelijke opstellingen ontdekken. Ons team staat voor u klaar wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of wanneer u een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst. Zo proberen we al uw verwachtingen in te lossen. Weet u graag op voorhand al wat het kostenplaatje van die nieuwe keuken is? Online berekent u een richtlijn via onze online keukencalculator. U bent hiervoor uiteraard ook welkom in onze showroom. Dan maken wij ter plekke een berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Graag zeker zijn dat we u te woord kunnen staan wanneer u komt? Leg dan hier op voorhand een afspraak vast.

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Edam-Volendam

Een nieuwe keuken kopen in Edam-Volendam doet u niet onbezonnen. U heeft misschien een duidelijke visie, tot u in de showroom staat. Plots gaat er een wereld vol mogelijkheden open, waarvan u het bestaan niet afwist. Gelukkig kan u rekenen op onze adviseurs. Zij helpen u graag met het concreet maken van uw wensen en ideeën. Hiervoor bent u welkom in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. We organiseren er een verkennend gesprek waarbij we 100% advies op maat geven. Om een goed beeld te krijgen van uw noden, beschrijft u uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs. Ze ontwikkelen hierna uw keuken via een 3D-tekening. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in de keuken die u voor ogen heeft. Geheel vrijblijvend creëren wij voor u een authentieke ervaring.

Tuijp Keuken & Bad bij u in de buurt