Tuijp maakt uw keuken in Heerhugowaard

Uw keuken in Heerhugowaard is ongetwijfeld het kloppend hart van uw woning. U kookt er heerlijke maaltijden voor uw gezin, voor uw vrienden en familie. De juiste keuken kiezen is net daarom zo belangrijk. Ze moet namelijk heel wat eigenschappen tegelijk hebben. Een keuken moet niet alleen genoeg en modern zijn, maar moet ook gezelligheid en verbinding uitstralen. Dat begrijpen we bij Tuijp Keuken & Bad. Daarom kiezen wij voluit voor keukens op maat. Zo past uw nieuwe keuken gegarandeerd bij u en uw woning.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: "Hoeveel kost een keuken precies?" Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave.

Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator
Plannen om binnenkort een keuken te kopen in Heerhugowaard? Kom dan langs bij Tuijp Keuken & Bad. We ontvangen u in onze ruime showroom en maken uw keuken volledig op maat. Nu al de kostprijs van uw project berekenen? De keukencalculator bezorgt u een eerste schatting.

Landelijke, moderne en design keukens in Heerhugowaard

Wie een nieuwe keuken in Heerhugowaard koopt, kan kiezen uit verschillende stijlen. Tuijp staat bekend om z’n landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken wordt echter niet alleen bepaald door de gekozen stijl. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen spelen namelijk een belangrijke rol.
  • Gaat u voor een rechte keuken, een U-vorm of toch een kookeiland?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, inductie en/of een fornuis?
  • Welke materialen genieten uw voorkeur: laminaat, hout, folie?
Tuijp heeft twee populaire topmerken in het assortiment: Rotpunkt en Schmidt. In elke collectie zitten stukken die bij de verschillende stijlen passen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen dankzij hun flexibiliteit. Ook de binnenzijde van de kasten zijn zonder meerprijs in diverse kleuren beschikbaar. U helpt mee uw droomkeuken te ontwerpen, zodat die helemaal aan uw wensen is aangepast.

Een keuken kopen in Heerhugowaard met ons advies

Het kopen van een nieuwe keuken in Heerhugowaard is niet zo vanzelfsprekend. U heeft misschien een idee over hoe de keuken er moet uitzien, tot u langsgaat in de showroom. Plots twijfelt u of ziet u mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig weten onze adviseurs dat wél. Zij helpen u graag met het concreet maken van uw wensen en ideeën. U bent welkom in de showroom van Tuijp Keuken & Bad, waarbij we u tijdens een verkennend gesprek advies op maat geven. Op basis van de informatie die u hen geeft, schetsen onze keukenadviseurs uw woonsituatie. Hierna spreken ze hun kennis en ervaring aan om uw keuken te ontwikkelen via een 3D-tekening. Zo maken zij u wegwijs in uw toekomstige keuken. We creëren een authentieke beleving, die trouwens geheel vrijblijvend is!

Tuijp Keuken & Bad showroom

Wat inspiratie opdoen? De showroom van Tuijp is maar liefst 900 m² groot. U bent er welkom om de diverse stijlen en merken, nieuwste trends en mogelijke opstellingen persoonlijk te ontdekken. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. U droomt het, wij doen het. Weet u graag op voorhand al wat het kostenplaatje van die nieuwe keuken is? U berekent online een richtlijn via onze keukencalculator. Uiteraard ontvangen we u hiervoor ook graag in onze showroom. Wij maken ter plekke de berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Bent u graag zeker dat wij een offerte kunnen maken wanneer u komt? Maak dan zeker vooraf een afspraak.

Keuken en toebehoren

Bij Tuijp kan u niet alleen terecht voor uw keuken zelf. Ook voor de aparte toebehoren kan u bij ons aankloppen. Zo vindt u bij ons werkbladen, een belangrijk element van uw keuken. Een werkblad oefent invloed uit op zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Wat verkiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft wat u zoekt. Andere diensten waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent, zijn:
  • Installatie van uw keuken
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van wanden
  • Elektrawerk
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderwerken
Alles wat u voor uw keuken in Heerhugowaard nodig hebt bieden we aan, van boven tot onder. Wij willen namelijk één aanspreekpunt zijn voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.